آزمون های زبان آلمانی

images

آزمون های زبان آلمانی

 انواع آزمون های زبان آلمانی | آزمون های سفارت آلمان

علاقه مندان به زبان آلمانی می توانند در پایان دوره های آموزش زبان آلمانی جهت سنجش معلومات خود و دریافت مدرک جهت ارائه به دانشگاه ها ی آلمانی زبان، سفارت جمهوری فدرال آلمان و یا کارفرماهای مربوطه در ایران یا خارج از کشور در آزمون های زبان آلمانی شرکت کنند. توجه به این نکته لازم است که در پایان هر دوره فراگیری زبان آلمانی نیاز به شرکت در آزمون های رسمی نیست و توصیه می شود زبان آموزان صرفا بعد از به اتمام رساندن دوره ی هدف خود در آزمون مربوطه شرکت کنند.

انواع آزمون های زبان آلمانی

این آزمون ها شامل، آزمون های گوته (Gothe) ، ÖSD و تلک (Telc)  می باشند  که همه این آزمون ها از  سطوح A1 تا C2 را پوشش می دهند و مدارک صادر شده، در سفارت خانه ها و دانشگاه های آلمان، سوئیس و اتریش معتبر می باشد.

 آزمون معتبر دیگیری که برای بیشتر دانشگاه های آلمان معتبر می باشد،  آزمون تست داف  TestDaf  است که به صورت کاغذی و دیجیتال برای زبان آموزان آلمانی در ایران برگزار می گردد.

البته زبان آموزان باید در نظر داشته باشند که آزمون های Telc و DSH فقط در آلمان برگزار می شوند. این که زبان آموز در نهایت در کدام امتحان شرکت کند تاثیری در مسیر یادگیری او ندارد و تمرکز در ماه آخر یادگیری روی تکنیک های امتحان انتخابی برای دستیابی به نتیجه مطلوب کفایت می کند.

 اعتبار آزمون های زبان آلمانی

اعتبار مدارک ÖSD و TestDaF مادام العمر می باشد. البته بسیاری از شرکت های آلمانی در هنگام جذب نیرو تقاضا می کنند بیش از دو سال از دریافت مدرک نگذشته باشد. 

آمادگی برای آزمون های زبان آلمانی


زبان آموزان می توانند با بهره گیری از کتاب های آمادگی آزمون انتشارات Hueber و شرکت در دوره های آمادگی آزمون موسسه راز با نمونه سوالات آزمون ها آشنا شوند. در این دوره ها می توانید با موثر ترین تکنیک های حل سوالات درک مطلب و شنیداری آشنا شده و در بخش نگارش نامه و مکالمه مسلط تر عمل نمایند. اشتباه رایج در میان زبان آموزان آلمانی، شرکت در آزمون دو یا سه ترم قبل از به اتمام رساندن دوره مورد نظر هست. در حالی که گزینه مناسب تر عبور از سطح آزمون و شرکت در آن با آسودگی خاطر می باشد.

نمره قبولی در کلیه آزمون های حدود ۶۰ از درصد از کل می باشد که امکان جبران امتیازات کمتر در یکسری از بخش ها وجود دارد. برآیند عملکرد داوطلب در تمامی بخشهای آزمون TestDaF نمره ی نهایی را تشکیل می دهد. حداکثر امتیاز برای هر بخش ۵ در اکثر موارد کسب ۴ امتیاز از هر بخش کافی است. در برخی موارد بسته به ایالت دانشگاه مورد نظر و شرایط آن دریافت پذیرش مشروط با امتیاز کمتر از ۴ نیز ممکن است بر این اساس نمره دهی آزمون تست داف به سه گروه کلی تقسیم می شود که این گروه ها معادل با B2, C1 و C2 هستند.

در زیر می توانید نمونه ای از کتابهای مورد نیاز جهت آزمون ها مشاهده کنید :

  • آمادگی آزمون B2
  • آمادگی آزمون B1
  •   آمادگی آزمون A1
  • آمادگی آزمون َA2

جهت کسب اطلاعات کامل تر و دقیق تر با همکاران ما در گروه راز تماس بگیرید یا فرم ارزیابی را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما در اولین فرصت شما را راهنمایی کنند.

نظرات (0)
دیدگاه خود را برای ما بنویسید
مشاوره رایگان